Start
fotosessie
portfolio
zakelijke fotografie
het gezicht achter Foto-Angelssky
samenwerking
contact
voorwaarden
instagram
facebook

foto-angelssky at work
foto-angelssky at work

Blijf op de hoogte via Sociale Media

Wil je Claudia in actie zien? Klik dan hier

voor


Liever live? Dat kan bij jouw

persoonlijke foto-sessie!
Wil je meer weten, vraag gerust.

Of kom eens langs voor een kopje koffie.

 RESERVEREN

Ik wil een

foto-sessie

© Foto-Angelssky 2016 --- info@foto-angelssky.nl

Op alle foto's en teksten op deze website rust copyright.

website: www.foto-angelssky.nl

e-mail: info@foto-angelssky.nl

telefoon: +31 6 40158046


bezoekadres

(alleen volgens afspraak):
ServiceCentrum
Kasteel Beusdaelplein 3

6222 WD Maastricht

Bij een bijzondere gebeurtenis of bij een zomaar foto-sessie hoort een fotograaf die jou vastlegt. Meestal als je me ziet, dan zit er zo een groot zwart ding voor mijn gezicht. Heel leuk zo een camera, maar wie zit er nu verstopt?

Mijn naam is Claudia Van den Hof – Brok, of als fotografe bekend onder de naam Foto-Angelssky. Ik woon in een gezellig appartement in Maastricht, met mijn fotostudio op steenworp-afstand. Zoals jullie al lezen, ben ik zelf getrouwd.

Naast fotografie houd ik van lezen, horrorfilms, kunst, natuur en wandelen. Wandelen doe ik zowel in de natuur, als in de stedelijke gebieden. Tijdens het wandelen ontdek je vaak ook nog mooie plekken om terug te keren voor een fotosessie.

Terug naar Claudia de fotografe.
Jaren gelden afgestudeerd als Sociaal Pedagogische Hulpverleenster. Na deze opleiding ben ik een 8-tal maanden op de Canarische Eilanden neergestreken om de hotelentertainment te verzorgen.

Voordat ik omschoolde tot fotografe, heb ik nog enkele jaren op een callcenter gewerkt. Met plezier heb ik mijn omscholing aan Syntra Hasselt gedaan en mag ik me sinds 2015 gediplomeerd fotografe noemen.

Nu kan ik dan eindelijk doen wat ik leuk vind;
jou fotograferen.


Ik werk veel in de sector kinder- en evenementenfotografie, maar sta ook mijn vrouwtje in de andere takken, zoals product, gezinsfotografie, love-shoots, portret, ed.

Ik fotografeer regelmatig panden voor
Uw HorecaMakelaar. Als fotografe ben ik het vaste gezicht achter de camera van 123 MarryMe.

Eigenlijk heel divers werk, waarbij ik steeds probeer om de eigenheid en de wensen van de geportretteerde te vertalen in een beeld. Onverwachte situaties schrikken me niet af, ik omarm ze en verwerk ze in de fotoreeks. Geen 13 in een dozijn fotosessies, maar creativiteit en leuke concepten, dat is wat ik wil.

Als fotografe sta ik open voor jullie inbreng. Vrijwel geen idee of wens is te gek. Het is jullie feestje en jullie foto-moment en ik zal die voor jullie vastleggen, zoals deze bij jullie past.

.


  

algemene voorwaarden & privacy-verklaring

  

FotoAngelssky at work